top of page

Ubytování v přírodě i vlastní kapří paštika
Zdroj: časopis Komora 5/2024


Tina doporučuje Kapří paštiku
Zdroj: Tina / 21. 2. 2024


Amazing Food / Gastrotipy Lukáše Hejlíka
Zdroj: Amazing Places / číslo 11 – zima


Trendem letošních Vánoc budou takzvané limitky, říká zakladatel obchodu Správnej krám s lokální produkcí
Zdroj: Newsgate / 1. 11. 2023 Příběh Správnýho krámu se začal psát krátce před covidem, kdy manželé Mirek a Jana otevřeli kamenný obchod...


Výroční 15. edice festivalu mini představí v Praze to nejlepší z designu pro děti i rodiče
Zdroj: Vogue / 1. 11. 2023 V krásné industriální hale č. 13 v Holešovické tržnici v Praze se 10. – 11. listopadu na dva dny zabydlí...


Historie a chuť kapra: V českých vodách nebyl odjakživa. Jeho chov zavedli mniši ve 12. století
Časopis Apetit online Kapr natolik zdomácněl v českých vodách, až jsme zapomněli, že v nich nebýval odjakživa. Je načase, aby si našel...


Delikátní dárky z Vysočiny
Zdroj: Žena a život / 6. 12. 2023

Z Vysočiny
Zdroj: Žena a život / 15. 2. 2023

V zimě ryby potřebují klid
Zdroj: iDnes / 25. 1. 2023 „Silní milují život.“ Tak zní oblíbený citát Martina Plachého a on sám je toho příkladem. Farmaří na Vysočině...


Nestačí vám kapr jen jednou v roce?
Zdroj: Tina / 18. 1. 2023


V zimě ryby potřebují klid
Zdroj: Claudia / 18. 1. 2023


Kapr nejen o Vánocích
Zdroj: Ona Dnes / 5. 12. 2022


Kapr jinak
Zdroj: Marianne / 16. 11. 2022


Čase adventní, přeju si požitek
Zdroj: Food / 18. 11. 2022


Seznamte se… Kapr
Zdroj: Apetit / 10. 11. 2022


Koktejl dárky
Zdroj: Apetit / 10. 11. 2022


Česká ryba se světovou chutí
Zdroj: Claudia / 8. 11. 2022


Gurmet novinky
Zdroj: Svět ženy / 19. 10. 2022


Kdo je Daniela Plachá?
Zdroj: Blesk pro ženy / 13. 6. 2022


Můj život na talíři
Zdroj: Časopis Gurmet / 14. 4. 2022


Gurmet novinky
Zdroj: Svět ženy / 16. 3. 2022


Úlovky měsíce
Zdroj: Marianne Bydlení / 16. 3. 2022


Kapr bez salátu? Namažte ho na chleba!
Zdroj: Reportér magazín


Kapr v plechu
Zdroj: Žena a život / 8. 12. 2021


Kapr patří na stůl nejen o Vánocích
Zdroj: Lui / 23. 11 2021 Máte rádi netradiční gurmánské zážitky? Pak zpozorněte. Rodinná farma z Pelhřimovska vyrábí paštiku, kterou...


Farma z Vysočiny učí Čechy milovat kapra i mimo Vánoce
Zdroj: iDnes / 23. 11. 2021 Kapr k Česku patří. Bohužel ale většinou ve smažené podobě na Vánoce. Jak lidi naučit jíst kapra i během...


Kapr na chleba
Zdroj: DolceVita / 5. 11. 2021


Od malička jsem na sladké.
Zdroj: Marianne Food Special / 29 .10. 2021

Novinky na trhu: prémiový pepř, kozí sýr, lahodná zmrzlina, kapří paštika nebo kávové kapsle
Zdroj: Prima Fresh / 1. 5. 2021 Kapří paštika z farmy Poříčí Pokud zrovna nepatříte mezi fanoušky kaprů na vánočním menu, pak byste měli...


Naše paštika nesmrdí. Kapry na ni chováme 400 metrů nad mořem, říká rodina z Vysočiny
Zdroj: Aktuálně.cz / 15. 12. 2020 Plachých si před dvaceti lety koupili pozemek v Poříčí na Vysočině. Údolí se jim líbilo hlavně proto,...


Česká rodina dělá nejlepší paštiku světa. Teď jim pomáhá překlenout krizi
Zdroj: Forbes / 8. 11. 2020 „Ideální je, když je obsah i forma na vysoké úrovni,“ říká Martin Plachý. Je spolumajitelem farmy Poříčí,...


Z přebytku ryb vyrobila farma Kapří paštiku. Zákazníci jim trhají ruce
Zdroj: iDnes.cz Úspěch se může narodit i tak trochu z nouze. Své o tom ví v rodinné firmě Farma Poříčí na Pelhřimovsku. Před lety...


Vyřešili, co s přebytkem ryb: vznikla kapří paštika
Zdroj: MF Dnes / 14. 2. 2020


Rodinná Farma Poříčí: Paštika z kapra
Zdroj: Apetit 12-2019


S rybami ve všední den i ve svátek
Zdroj: Krásný rok / 12-2019

Firma uspěla v Berlíně s obalem kapří paštiky
Zdroj: MF Dnes / 20.11.2019


Na kapry!
Zdroj: Esprit / 6. 11. 2019


Red Dot Award pro rodinnou firmu
Zdroj: Euro / 11/2019
Všechny příspěvky
bottom of page